onsdag 26 augusti 2015

Äggsanering

Ja, jag försöker då att äta mindre ägg åtminstone när jag är ledig. Ägg verkar inte riktigt passa min galla, men i övrigt är det ett livsmedel som är så himla perfekt för mig, mättande under lång tid och går snabbt att äta, enkelt att ta med sig ett kokt ägg som fika. (Nu blandar jag inte alls in aspekten glada hönor här.) Allt detta passar min jobbvardag. 

Det har känts svårt att inte äta ägg när jag inte äter spannmål eller charkuterier. En vana naturligtvis. Men nu har jag faktiskt inte ätit ägg annat än det som förekommer i köpespotatissallad på två dagar. Frukost sojayoghurt och banan, lunch i går champinjonsallad (och potatissallad), middag lax och bönpasta. I dag sushilunch och middagen ser ni i inlägget tidigare. Så, det går! 

Måndagens lunch var också äggfri förresten, kikärtsmakaroner med pastasås och cashewnötter. Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar